BungyPump används i rehabilitering

BungyPump fjädrande stavar är en träningsform som främjar andningsmuskulaturens uthållighet, stärker muskler, vävnader och skelett. På grund av att andningsmuskulaturen stärks så ventileras lungorna bättre och gör så att lungorna får ett större blodflöde.

Min rekommendation som legitimerad sjukgymnast är att träna med BungyPump stavar för att förbättra sin hälsa avsevärt.

Kom igång träningsprogram

Jag vill särskilt rekommendera stavgång med BungyPump fjädrande stavar till de som har ryggproblem eftersom stavarna bland annat aktiverar lednära stabiliserande mage- och ryggmuskulatur som är viktig för en bra kroppshållning som i sin tur avlastar ryggkotorna.

Rehabiliteringsträning för golfare och löpare

BungyPump träning stimulerar speciellt överarmens muskulatur (Triceps), axlarnas muskulatur (Rotatorcuffen) & (Deltoideus), ryggens muskulatur (Latissimus), (Serratus) & (Rhomboideus). Även lednära stabiliserande muskler i ländryggen stärks. Också nackens stora muskler (Trapezius) och bröstkorgen med den stora bröstmuskeln (Pectoralis major) tränas effektivt genom träning med BungyPump.

Rehabträning

Den som väljer en aktiv livsstil får många positiva hälsoeffekter utöver god kondition med avseende på livskvalitet och livslängd. Fysisk aktivitet är ett mycket gott skydd för människan och den allra viktigaste friskhetsfaktorn.

cover
BungyPump ryggklinik
cover
BungyPumpfördelar
cover
BungyPumpinstruktion
cover
BungyPumpkunder
cover
BungyPumpkunder
cover
BungyPumpkunder
cover
BungyPumpkunder

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så god upplevelse som möjligt.

Ok, jag förstår!